Helsingin TOP 10 Skeittipaikat

Helsingin TOP 10 Skeittipaikat

Helsinki on skeittauksen ystävien paratiisi. Kaupungista löytyy monipuolisia skeittipaikkoja, jotka tarjoavat haasteita ja mahdollisuuksia kaiken tasoisille skeittaajille. Tässä ovat Helsingin kymmenen parasta skeittipaikkaa, joiden sijainnit löydät myös Google Maps -linkkien avulla.

1. Kalasataman Skeittipuisto

Kalasataman skeittipuisto on Helsingin suurin ja yksi suosituimmista skeittipaikoista. Puistosta löytyy erilaisia ramppeja, reilejä ja bowleja, jotka sopivat kaiken tasoisille skeittaajille.

2. Micropolis Skeittipuisto

Micropolis sijaitsee Suvilahdessa ja se on erityisesti street-skeittaajien suosiossa. Puistosta löytyy monipuolisia esteitä ja grindejä.

3. Tali Skatepark

Talissa sijaitseva skeittipuisto on täydellinen paikka aloittelijoille ja keskitason skeittaajille. Puistossa on paljon erilaisia ramppeja ja reilejä.

4. Kontulan Skeittihalli

Kontulan skeittihalli on erinomainen paikka talvikaudella tai sateisina päivinä. Hallista löytyy monipuolisesti sisäramppeja ja esteitä.

5. Arabianranta Skatepark

Arabianrannan skeittipuisto tarjoaa upean näkymän merelle ja monipuoliset skeittausmahdollisuudet. Puistosta löytyy muun muassa bowli ja useita ramppirakennelmia.

6. Eläintarhan Skeittiparkki

Eläintarhan skeittipuisto on yksi Helsingin vanhimmista skeittipaikoista, mutta se on edelleen suosittu skeittaajien keskuudessa. Puistossa on monipuolisesti erilaisia ramppeja ja esteitä.

7. Herttoniemen Skeittipuisto

Herttoniemen skeittipuisto on viihtyisä ja monipuolinen paikka skeittaukseen. Puistossa on useita ramppirakennelmia ja esteitä.

8. Roihuvuoren Skeittipuisto

Roihuvuoren skeittipuisto on pienempi, mutta erittäin monipuolinen. Puistosta löytyy ramppeja, reilejä ja erilaisia esteitä.

9. Oulunkylän Skeittipuisto

Oulunkylän skeittipuisto tarjoaa mukavan ympäristön skeittaukseen. Puistossa on useita erilaisia ramppeja ja esteitä, jotka sopivat kaiken tasoisille skeittaajille.

10. Laakson Skeittipuisto

Laakson skeittipuisto on erinomainen paikka rentoon skeittaukseen. Puistosta löytyy erilaisia ramppirakennelmia ja grindejä.

Helsingin skeittipaikat tarjoavat jokaiselle skeittaajalle jotakin. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari, näistä paikoista löydät varmasti itsellesi sopivan skeittauspaikan.

Reading next

Lumilautailu välineet joululahjaksi
Tampereen TOP 10 Skeittipaikat

More snowboard blogs (FI only)

See all the blogs
Skeittaus ja laudan huoltaminen

Skeittaus ja laudan huoltaminen

Skeittilauta on monipuolinen ja kestävyyttä vaativa väline, joka kaipaa säännöllistä huoltoa. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut skeittaaja, oikeaoppinen huolto parantaa laudan suorituskykyä ja...

Turun TOP 10 Skeittipaikat

Turun TOP 10 Skeittipaikat

Turku on monipuolinen kaupunki skeittauksen ystäville, jossa löytyy runsaasti skeittipaikkoja eri tasoisille skeittaajille. Tässä ovat Turun kymmenen parasta skeittipaikkaa, mukaan lukien ohjeet n...

Tampereen TOP 10 Skeittipaikat

Tampereen TOP 10 Skeittipaikat

Tampere on monipuolinen ja vilkas kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet skeittaukseen. Skeittaajat löytävät kaupungista niin sisä- kuin ulkoskeittipaikkoja, joissa on tilaa harjoitella...

Helsingin TOP 10 Skeittipaikat

Helsingin TOP 10 Skeittipaikat

Helsinki on skeittauksen ystävien paratiisi. Kaupungista löytyy monipuolisia skeittipaikkoja, jotka tarjoavat haasteita ja mahdollisuuksia kaiken tasoisille skeittaajille. Tässä ovat Helsingin kym...

Lumilautailu välineet joululahjaksi

Lumilautailu välineet joululahjaksi

Joulu on lähellä ja mikä olisi parempi tapa näyttää rakkautta ja arvostusta kuin antamalla lahja, joka tuo iloa, jännitystä ja seikkailua läheistesi elämään? Tervetuloa Shreddington Snow'n Joulula...

Näkökulma: Käytetty lumilauta

Viewpoint: Used snowboard

Snowboarding is a sport that has seen significant technological and design advances in recent decades. In the last five years, the changes have been particularly significant, and understanding the...