Bataleon Sleeve – suojaa lumilautasi kolhuilta

Bataleon Sleeve – suojaa lumilautasi kolhuilta

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että olet matkustanut lumilautasi kanssa ja miettinyt, miten sen voisi suojata naarmuilta, kolhuilta tai muilta vahingoilta? Tai oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa olet joutunut kuljettamaan lautaa pitkän matkan ja toivonut, että sillä olisi parempi suoja? Ei hätää, sillä olemme löytäneet ratkaisun: Bataleon Sleeve -lumilautapussin.

Mikä tekee Bataleon Sleevestä erityisen?

Bataleon Sleeve on valmistettu neopreenistä, joka on erittäin kestävää ja joustavaa materiaalia. Neopreeni tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden, mikä tarkoittaa, että lauta on suojattu tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta. Lisäksi neopreeni pitää laudan kuivana, jos sattuisit kulkemaan sateen läpi.

Miksi suojata lumilauta?

  1. Naarmujen ehkäisy: Lumilaudan pinta voi naarmuuntua helposti, erityisesti kun sitä kuljetetaan ilman suojaa. Naarmut eivät ole vain esteettinen haitta; ne voivat myös vaikuttaa laudan suorituskykyyn.
  2. Kolhujen välttäminen: Iskut ja kolhut ovat väistämättömiä, erityisesti kun matkustat laudan kanssa. Kolhujen välttämiseksi on tärkeää suojata lauta kunnolla.
  3. Pituuden säilyttäminen: Kuten kaikki urheiluvälineet, myös lumilauta kuluu käytössä. Suojaamalla lauta pidentää sen käyttöikää.
  4. Siteiden suojelu: Bataleon Sleeve on suunniteltu niin, ettei siteitä tarvitse poistaa lumilaudasta. Tämä tekee pussista erittäin kätevän ja nopean käyttää.

Missä tilanteissa lumilautaa kannattaa suojata?

  1. Matkustaessa: Olipa kyse lentomatkasta, junamatkasta tai autoreissusta lähirinteeseen, laudan suojaaminen on avainasia. Matkatavarat voivat heilua ja tulla paiskotuiksi, joten suojaamaton lauta on alttiina vaurioille.
  2. Varastoidessa: Jos säilytät lautaa kauden ulkopuolella, suojapussi pitää sen suojassa pölyltä, kosteudelta ja muilta tekijöiltä, jotka voivat vahingoittaa sitä.
  3. Kuljettaessa paikasta toiseen: Olitpa sitten menossa ystävän luokse tai uuteen laskettelukohteeseen, on tärkeää pitää lauta suojattuna.

Kolme kokoa – löydä täydellinen istuvuus laudallesi

Bataleon Sleeve on saatavana kolmessa koossa: Small, Medium ja Large. Jokainen koko on suunniteltu eri pituisten lumilautojen mukaisesti:

  • Size S: sopii laudoille, joiden pituus on 143-150cm
  • Size M: sopii laudoille, joiden pituus on 150-157cm
  • Size L: sopii laudoille, joiden pituus on 157-164cm

Väri on tyylikäs musta, joka sopii yhteen minkä tahansa laudan ja varusteiden kanssa.

Bataleon Sleeve -lumilautapussi tarjoaa erinomaisen suojan laudallesi, missä ikinä liikutkaan. Se on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs. Joten, kun mietit, miten voit suojata arvokasta lumilautaasi, Bataleon Sleeve on oikea valinta!

Osta Bataleon Sleeve tästä!

Lue seuraavaksi

Moonboots: Paluu Trendikkyyteen
Lumilautabägit - Matkusta helposti lumilautalaukkujen kanssa

Lisää lumilautailuun liittyviä blogeja

Katso kaikki blogit
Lumilautailu välineet joululahjaksi

Lumilautailu välineet joululahjaksi

Joulu on lähellä ja mikä olisi parempi tapa näyttää rakkautta ja arvostusta kuin antamalla lahja, joka tuo iloa, jännitystä ja seikkailua läheistesi elämään? Tervetuloa Shreddington Snow'n Joulula...

Näkökulma: Käytetty lumilauta

Näkökulma: Käytetty lumilauta

Lumilautailu on laji, joka on nähnyt huomattavaa teknologista ja suunnittelullista edistystä viime vuosikymmeninä. Viimeisen viiden vuoden aikana muutokset ovat olleet erityisen merkittäviä, ja ni...

Lumilautabägit - Matkusta helposti lumilautalaukkujen kanssa

Lumilautabägit - Matkusta helposti lumilautalaukkujen kanssa

Lumilautailijalle yksi tärkeimmistä hankinnoista on laadukas lumilautalaukku, joka suojaa ja kuljettaa arvokkaita lasketteluvarusteita. Kun mietitään lumilautailuvarusteiden hankintaa, harvoin ens...

Bataleon Sleeve – suojaa lumilautasi kolhuilta

Bataleon Sleeve – suojaa lumilautasi kolhuilta

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että olet matkustanut lumilautasi kanssa ja miettinyt, miten sen voisi suojata naarmuilta, kolhuilta tai muilta vahingoilta? Tai oletko koskaan ollut tilanteessa,...

Moonboots: Paluu Trendikkyyteen

Moonboots: Paluu Trendikkyyteen

Muistatko vielä 80-luvun ikoniset Moonboots-kengät? Tuo silloinen hittituote on tehnyt paluun muotimaailmaan, ja se on suurempi ilmiö kuin koskaan aikaisemmin! Väriloisto Kutsuu Uusien Moonbootsie...

Miten valita: Camber vai Rocker lumilauta?

Miten valita: Camber vai Rocker lumilauta?

Lumilautailumaailma on täynnä erilaisia lautoja, jotka on suunniteltu eri tyyleihin ja olosuhteisiin. Kaksi yleistä lautatyyppiä, jotka usein herättävät kysymyksiä, ovat camber- ja rocker-laudat. J...