ROME SDS

Valmistajien esittelyt

ROME SDS

Rome Snowboard Design Syndicate, paremmin tunnettu nimellä Rome SDS, on ollut yksi lumilautailun kulttuurin ja innovaation eturintamassa vuodesta 2001, jolloin se perustettiin. Yrityksen perustajat, Josh Reid ja Paul Maravetz, halusivat luoda brändin, joka palvelisi todellisia lumilautailijoita ja kuvastaisi heidän intohimoaan tätä urheilua kohtaan.

Rome SDS:n filosofia on yksinkertainen: lumilautailu on enemmän kuin pelkkä urheilu; se on elämäntapa. Tämä näkemys heijastuu kaikessa, mitä he tekevät, alkaen huolellisesti suunnitelluista laudoistaan aina osallistumiseensa lumilautailuyhteisöön. Yritys on tunnettu siitä, että se kuuntelee aktiivisesti ratsastajien palautetta ja integroi sen tuotteidensa suunnitteluun, varmistaen, että heidän laudat ja varusteet vastaavat todellisten lumilautailijoiden tarpeisiin.

Yksi Rome SDS:n tunnuspiirteistä on sen innovaatiot ja tekniset ratkaisut. He ovat jatkuvasti pyrkineet murtamaan rajoja laudanmuotoilussa ja parantamaan suorituskykyä kaikissa olosuhteissa. Tämä innovatiivisuus, yhdistettynä heidän omaleimaiseen designiinsa, on tehnyt Rome SDS:stä valinnan monille ammattilaisille ja harrastajille ympäri maailmaa.

Rome SDS on myös tunnettu sitoutumisestaan lumilautailukulttuuriin. He ovat aktiivisesti mukana tapahtumissa, kilpailuissa ja festivaaleilla ympäri maailmaa, ja he ovat sponsoroinneet ja tukeneet useita tunnettuja lumilautailijoita. Tämä yhteisöllisyys ja sitoutuminen lumilautailuun ovat olennainen osa heidän identiteettiään.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot