Esittely: VOLCOM

Valmistajien esittelyt

VOLCOM

Volcom on ikoninen toimija äärimmäisen urheilun vaatetusmaailmassa, joka on tunnettu erityisesti lumilautailuvaatteistaan. Perustettu vuonna 1991, Volcom on ollut etulinjassa yhdistämässä urheilua, taidetta ja musiikkia, luoden vaatteita, jotka eivät vain suojele elementtejä vastaan vaan myös heijastavat nuorekasta ja kapinallista kulttuuria.

Lumilautailuvaatteidensa osalta Volcom on aina keskittynyt tekniseen suorituskykyyn ja tyyliin. Heidän takkinsa, housunsa ja muut vaatekappaleensa on suunniteltu kestämään kovimmatkin sääolosuhteet, samalla kun ne tarjoavat mukavuutta ja liikkuvuutta. Olipa kyseessä sitten syvän lumen päivä vuoristossa tai aurinkoinen hetki puistossa, Volcomin vaatteet vastaavat haasteeseen.

Yksi merkittävä piirre Volcomissa on heidän sitoutumisensa kestävyyteen. Monet heidän vaatteensa on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, ja he pyrkivät jatkuvasti vähentämään ympäristöjalanjälkeään valmistusprosesseissaan. Volcom on myös sitoutunut yhteisöprojekteihin ja tukee nuoria lumilautailijoita sekä taiteilijoita ympäri maailmaa.

Designissaan Volcom on aina pysynyt uskollisena juurilleen. Heidän vaatteensa heijastavat kapinallista henkeä ja rakkauden vapauteen – olipa kyse sitten graafisista kuvioista, epätavallisista leikkauksista tai ainutlaatuisista yksityiskohdista. Tämä, yhdistettynä tekniseen erinomaisuuteen, tekee Volcomista valinnan monille ammattilumilautailijoille ja harrastajille.

Yhteenvetona, Volcom ei ole vain vaatemerkki – se on liike. Sen kolme perustajaa, Richard Woolcott, Tucker Hall ja Tom McElroy, rakensivat yrityksen ympärille idean "True To This", mikä heijastaa intohimoa lumi-, surf- ja skeittilautailuun. Tämä intohimo näkyy jokaisessa vaatekappaleessa, joka kantaa Volcomin logoa.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot