BEYOND MEDALS

Valmistajien esittelyt

Beyond Medals

Beyond Medals ei ole perinteinen lumilautabrändi, mutta se on merkittävä toimija lumilautailukulttuurissa. Beyond Medals on alun perin projekti, joka lanseerattiin dokumentoidakseen huipputason lumilautailijoiden matkoja ja kokemuksia. Sen takana on useita lumilautailun ammattilaisia, kuten Kevin Backström ja Tor Lundström.

Vaikka Beyond Medals tunnetaan parhaiten sen videosisällöistä ja elämäntyylibrändistään, he ovat laajentaneet toimintaansa ja yhteistyötään muihin alan toimijoihin. He ovat tehneet esimerkiksi lumilautamallin yhteistyössä Bataleonin kanssa ja lumilautasiteet Unionin kanssa.

Lumilautailuyhteisössä Beyond Medals on tunnettu rohkeudestaan, luovuudestaan ja halustaan rikkoa rajoja. Heidän videosisältönsä, joka yhdistää uskomattomat temput ja maailmanlaajuiset seikkailut, on inspiroinut monia nuoria lumilautailijoita ympäri maailmaa.

Yhteenvetona Beyond Medals ei ole vain merkki tai brändi; se on liike. Se on yhteisö, joka juhlii lumilautailun monimuotoisuutta ja kulttuuria sekä rohkaisee muita löytämään oman polkunsa rinteiden ulkopuolella. Beyond Medalsin vaikutus ja läsnäolo lumilautailukulttuurissa on kiistaton ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot