Lashed lumilautakengät

Esittelyt

Lashed lumilautakengät

Lashed-lumilautakengät ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti niiden mukavuudesta, suorituskyvystä ja joustavuudesta. Tämä kenkämerkki on monen laskijan suosikki, sillä se yhdistää ergonomian, tyylikkään muotoilun ja pitkäikäisyyden. Erityisesti kun puhutaan kiinnitysjärjestelmistä, on Lashed-kengissä perinteisempi nauhakiinnitys, kun taas BOA-kiinnitysjärjestelmä tarjoaa kierrettävän säätömekanismin, joka on nopea ja helppokäyttöinen.

BOA-kiinnityksen etuna on nopea säätö ja helppo kiristys, joka voidaan tehdä jopa hanskat kädessä. Se tarjoaa tasaisen ja mukautetun istuvuuden ilman painepisteitä. Lashed-kengissä perinteinen nauhakiinnitys antaa laskijalle mahdollisuuden säätää jokaista nauhasegmenttiä erikseen, mikä voi tuottaa tarkemman ja personoidumman istuvuuden tietyille jalkatyypeille.

Kumpikin kiinnitystapa on omalla tavallaan erinomainen ja riippuu loppujen lopuksi laskijan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Olipa valintasi kumpi tahansa, voit olla varma, että saat laadukkaan ja toimivan tuotteen.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot