HERTEL WAX

Valmistajien esittelyt

HERTEL WAX

Hertel Wax on pitkäikäinen ja arvostettu toimija suksivaha-alalla, joka on palvellut laskettelijoita ja lumilautailijoita vuosikymmenien ajan. Yhtiön perustaja, Terry Hertel, aloitti vallankumouksellisten vahojen kehittämisen 1970-luvulla, ja hänen intohimonsa ja innovaationsa ovat ohjanneet yritystä siitä lähtien. Hertelin tiimilaskijana on ollut myös suuria, tunnettuja lumilautalegendoja kuten Craig Kelly ja Jeff Brushie.

Yrityksen tuotevalikoima on kasvanut vuosien varrella, ja se sisältää nyt erilaisia fluorittomia vahoja eri sääolosuhteisiin ja eri käyttötarkoituksiin, olipa kyse sitten ratalaskettelusta, vapaalaskusta tai rauhallisesta päivästä rinteessä. Hertel on tunnettu kyvystään innovoida ja ottaa käyttöön uusia tekniikoita, mikä on pitänyt heidät alan kärjessä.

Kestävyys on myös keskeinen arvo Hertel Waxille. He ovat sitoutuneet valmistamaan tuotteensa ympäristöystävällisesti, mikä vähentää sekä ympäristövaikutuksia että laskettelijoiden ja lumilautailijoiden altistumista haitallisille kemikaaleille. Tämä sitoutuminen ympäristöön on vain yksi syy siihen, miksi monille ammattilaisille ja harrastajille Hertel Wax on ensisijainen valinta.

Yhteenvetona, Hertel Wax on luotettu nimi suksivaha-alalla, joka on tunnettu innovaatioistaan ja sitoutumisestaan laatuun. Heidän tuotteensa ovat tulosta vuosikymmenten tutkimuksesta ja kehityksestä, ja ne ovat auttaneet suksea ja lumilautaa liukumaan paremmin kaikissa olosuhteissa.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot