Esittely: KORUA Shapes

Valmistajien esittelyt

KORUA Shapes

KORUA syntyi ryhmästä ystäviä, jotka sattuivat olemaan matkustavia lumilautailun harrastajia kolmissakymmenissään. Matkalla Japaniin vuonna 2012 näimme maan kukoistavan lumisurffauskulttuurin ja heidän erityisesti "syvään puuteriin" rakennetut lautansa. Tämä puhutteli meidän yksilöllisiä laskutyylejämme ja kiinnostuksen kohteitamme. Joten kun tilaisuus oman brändimme perustamiseen tuli, oli selvää, että keskitymme tekemään lautoja, jotka olisivat helppoja laskea kotivuorillamme – Alpeilla, ja jotka kääntyisivät erityisen hyvin. Jokaisen KORUA-laudan ytimessä on sivuleikkaus, joka antaa sinun kaartaa kuten ei mikään muu kovilla groomereilla, ja muoto, joka antaa sinun kellua puuterissa helposti. Ne todella ovat loistavia yleislautoja.

Panostamalla enemmän ajattomiin muotoihin itse, päätimme tarjota kaikki lautamme erittäin minimalistisilla grafiikoilla, jotka eivät muutu joka kausi. Tämä antaa meidän investoida enemmän energiaa kunkin muodon todelliseen suorituskykyyn ja pysyä vapaana kausittaisista “kokoelmista”. Tämän seurauksena tuotanto on kestävämpää, ja se myös vähentää halua ostaa uusi lumilauta joka vuosi päivitettyjen grafiikoiden perusteella.

Sen perustamisesta lähtien KORUA on ollut meidän todellisen intohimomme lumilautailua kohtaan ajama. Jaamme tätä intohimoa jatkuvan Yearning For Turning -videosarjamme kautta. Asuimme alueella, jossa näemme jäätiköidemme sulavan ja lumikautemme lyhenevän, minkä vuoksi koimme, että oli välttämätöntä ottaa vastuuta liiketoiminnassamme ja yksilöinä. Siksi liityimme ylpeänä 1% For The Planet -organisaatioon, ja olemme henkilökohtaisesti mukana ja lahjoitamme 1% vuotuisista myynneistämme eri järjestöille.

1% For The Planetin kautta teemme yhteistyötä "Protect Our Winters Switzerlandin" kanssa, jotka kouluttavat yhteisöämme ja ryhtyvät poliittisiin toimiin planeetan puolesta. Tuemme myös “Save Paradise Forests” -kampanjaa Euronaturin kautta, joka taistelee Euroopan viimeisten vanhojen metsien laitonta hakkuuta vastaan. Vaikka tiedostamme käyttävämme puuta laatumateriaalinamme, ja olemme onnekkaita voidessamme viettää loputtomia päiviä vuoristossa leikkien, teemme parhaamme antaaksemme takaisin ja suojellaksemme resursseja, jotka tuottavat meille niin paljon iloa.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot