BATALEON

Valmistajien esittelyt

Bataleon

Bataleon on lumilautailumaailmassa tunnustettu nimi, joka on tunnettu innovatiivisista designeistaan ja tinkimättömästä laadustaan. Perustettu 2000-luvun alussa, Bataleon on tehnyt itselleen nimeä erityisesti 3BT (Triple Base Technology) -tekniikallaan. Tämä patentoitu muotoilu, jossa lautapohjan reunat nousevat ylös nosessa ja tailissa, tarjoaa lumilautailijalle monia etuja. Se vähentää kanttien haukkaamista lumeen tehden laudasta anteeksiantavamman vähentämättä reaktiivisuutta. Muotoilu parantaa myös kelluvuutta puuterissa.

Bataleonin filosofia perustuu ajatukseen, että laskemisen pitäisi olla hauskaa. Olipa kyseessä parkki, rinteet tai syvät puuteripäivät, Bataleonin laudoilla laskija voi keskittyä nauttimaan jokaisesta hetkestä lumella.

Valikoima kattaa kaiken: aloittelijoille suunnatuista laudoista, joiden avulla oppiminen on sujuvaa ja hauskaa, aina pro-tason malleihin, jotka ovat suunniteltu maailman huipulla kilpaileville laskijoille. Merkin laadun ja suorituskyvyn taustalla on jatkuva tuotekehitys, jossa kuunnellaan sekä kuluttajien että ammattilaisten palautetta.

Jos olet etsimässä laudalta jotain enemmän, joka mukautuu taitotasollesi ja antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa laskijana, Bataleonin laudat ovat erinomainen valinta. Tämän merkin kanssa voit olla varma siitä, että saat huippulaadukkaan tuotteen, joka on valmistettu vuosien kokemuksella ja rakkaudella lajiin.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot