THIRTYTWO

Valmistajien esittelyt

THIRTYTWO

Vuonna 1995 perustettu Thirtytwo on sitoutunut tuottamaan innovatiivisia ja huippulaadukkaita lumilautailukenkiä, ja se on nyt yksi alansa johtavista brändeistä. Yrityksen perustamisesta lähtien Thirtytwo on ollut edelläkävijä lumilautailukenkien teknologiassa ja muotoilussa, ja heidän tuotteensa ovat olleet suosittuja niin ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa.

Thirtytwo tunnetaan parhaiten sen sitoutumisesta mukavuuteen ja suorituskykyyn. Yritys suorittaa laajan testausprosessin, johon osallistuu maailman huipputason lumilautailijoita, varmistaakseen, että jokainen kenkä täyttää korkeimmat vaatimukset. Tämän seurauksena Thirtytwo-kengät ovat tunnettuja niiden istuvuudesta, lämmöstä ja kestävyydestä, riippumatta siitä, missä olosuhteissa ne otetaan käyttöön.

Vaikka teknologia ja suorituskyky ovat yrityksen ytimessä, Thirtytwo ei ole unohtanut esteettistä puolta. Heidän kengissään yhdistyvät moderni muotoilu ja ajaton tyyli, mikä tekee niistä sekä toimivia että tyylikkäitä. Lisäksi yritys on tunnettu yhteistyöstään taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, mikä on johtanut ainutlaatuisiin ja silmiinpistäviin kenkämalleihin.

Kestävyys on myös keskeinen osa Thirtytwo:n filosofiaa. Yritys on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja käyttämään kestäviä materiaaleja ja valmistusmenetelmiä missä ikinä mahdollista. Tämä ei ainoastaan tee kengistä ympäristöystävällisempiä, vaan myös pitkäikäisempiä.

Yhteenvetona Thirtytwo on lumilautailukenkäbrändi, joka on omistautunut innovaatioon, suorituskykyyn ja tyyliin. Heidän intohimonsa ja sitoutumisensa erinomaisuuteen näkyy jokaisessa tuotteessaan, ja he ovat asettaneet standardin sille, mitä lumilautailijat voivat odottaa kengiltään. Kun valitset Thirtytwo:n, valitset laadun, mukavuuden ja tyylin – yhdistelmän, joka on tehnyt heistä yhden alansa johtavista nimistä.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot