Split lumilautakengät

Esittelyt

Split lumilautakengät

Split-lumilautakengät ovat erityisesti suunniteltu tukemaan split-lumilautailun erityistarpeita, joka yhdistää lumilautailun ja retkilaskettelun. Nämä kengät on rakennettu tarjoamaan lisää joustavuutta ja liikkuvuutta yläosassa, kun taas pohjat ovat usein jäykempiä ja niissä on parempi pito nousuja varten.

Toisin kuin tavalliset lumilautakengät, jotka keskittyvät enimmäkseen laskettelun tukemiseen ja mukavuuteen, split-kengät tarjoavat yhdistelmän sekä lasketteluominaisuuksia että vaellusominaisuuksia. Tämä mahdollistaa tehokkaammat nousut rinteillä samalla kun ne säilyttävät suorituskyvyn laskettelussa.

Normaalit lumilautakengät on suunniteltu ensisijaisesti optimoimaan laskettelukokemus, tarjoten vakaata tukea, lämpöä ja mukavuutta. Niiden rakenteessa ei yleensä oteta huomioon samanlaista liikkuvuutta ja pitoa, jota split-lumilautailijat tarvitsevat.

Loppujen lopuksi valinta split-lumilautakenkien ja normaalien lumilautakenkien välillä riippuu laskijan tarpeista. Jos olet kiinnostunut retkilaskettelusta ja haluat hyödyntää split-laudan mahdollisuuksia, split-lumilautakengät ovat välttämätön investointi.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot