UNION BINDING CO.

New Union Force Field Test - Finland Streets

Ride along with Union team riders Austin Vizz, Benny Milam and Tiarn Collins as they put the all-new Union Force snowboard binding to test in the streets of Finland. Filmed and edited by: Kevin Nolan

Watch the full video

Valmistajien esittelyt

UNION BINDING CO.

Union Binding Company on maailman johtava lumilautailusiteiden valmistaja, joka on omistautunut toimittamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja kestävyyden jokaiselle lumilautailijalle. Vuodesta 2005 lähtien Union on ollut eturintamassa luomassa ja innovoimassa sidejärjestelmiä, jotka mukautuvat laskijan erityistarpeisiin, olivatpa he aloittelijoita tai ammattilaisia.

Union lumilautasiteet

Unionin filosofia on yksinkertainen: yhdistää parhaat materiaalit huippuluokan suunnitteluun, jotta syntyy sidemallisto, joka kestää vuodesta toiseen. Tämä sitoutuminen laatuun on johtanut moniin palkintoihin ja tunnustuksiin ympäri maailmaa. Unionin siteet tunnetaan erityisesti niiden luotettavuudesta, mukavuudesta ja vasteista, jotka tulevat erinomaisen voimansiirron ja jalkojen mukautumisen ansiosta.

Yksi Unionin avaintekijöistä on heidän Duraflex-teknologiansa. Tämä materiaali on erityisesti suunniteltu toimimaan optimaalisesti alhaisissa lämpötiloissa, tarjoten kestävyyttä ja joustavuutta samanaikaisesti. Tämän lisäksi merkin Magnesium2 rakenne tarjoaa siteille 4 kertaa suuremman lujuuden kuin alumiini, samalla kun se pitää painon kurissa.

Union Bindings ei tee kompromisseja. Jokainen osa, olipa kyseessä sitten sträpit, pumput tai baseplatet, on valmistettu tarkkaan harkiten ja testattu ankarissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että kun ostat Unionin tuotteen, saat kestävän ja sinua parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan tuotteen.

Yrityksen sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen on myös huomionarvoinen asia. Union pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja ja vähentämällä jätettä tuotantoprosessissaan.

Yhteenvetona, Union Bindings edustaa huipputason suorituskykyä ja innovaatiota lumilautailusidemaailmassa. Jos olet etsimässä sideparia, joka antaa sinulle luottamusta lumilautaillessasi ja joka kestää vuodesta toiseen, Union on ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot