CAPiTA

Valmistajien esittelyt

CAPiTA

Capita on lumilautailumaailmassa yksi arvostetuimmista ja innovatiivisimmista merkeistä. Vuonna 2000 perustettu yritys on nopeasti noussut huipulle kiitos sen ainutlaatuisen suunnittelun, teknologian ja kulttuurisen vaikutuksensa. Capita ei ole vain lumilautamerkki, se on ilmiö; se on kulttuuri ja elämäntapa, joka heijastuu jokaisessa tuotteessaan.

Yrityksen päämaja, nimeltään "The Mothership", sijaitsee Itävallan Alpeilla ja on yksi maailman edistyneimmistä lumilautatehtaista. Se on suunniteltu alusta loppuun kestävästi, ja siellä käytetään uusinta teknologiaa luomaan lautoja, jotka ovat paitsi teknisesti edistyksellisiä myös ympäristöystävällisiä.

Capita keskittyy lautojen suunnittelussa paitsi suorituskykyyn myös laudan estetiikkaan. Yrityksen lautoja koristavat usein rohkeat ja taiteelliset grafiikat, jotka tekevät niistä tunnistettavia rinteessä. Tämä yhdistelmä teknistä taituruutta ja visuaalista identiteettiä on tehnyt Capitasta go-to-merkin monille lumilautailijoille ympäri maailmaa.

Capitan lautojen teknologia on jatkuvasti kehittynyt, niissä yhdistyvät kestävät materiaalit ja innovatiiviset muotoiluratkaisut, jotka tarjoavat lumilautailijoille parhaan mahdollisen suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa. Capitan monipuolisesta valikoimasta löytyy lautoja sekä parkkiin että syvään puuteriin.

Capita on myös vahvasti sitoutunut lumilautailukulttuuriin ja -yhteisöön. Yritys tukee lukuisia tapahtumia, kilpailuja ja lumilautailijoita, ja sillä on merkittävä vaikutus lumilautailukulttuurin muotoutumiseen ja eteenpäin viemiseen.

Lyhyesti sanottuna, Capita edustaa lumilautailun tulevaisuutta. Se yhdistää kestävät arvot, innovatiivisen suunnittelun ja yhteisöllisyyden tavalla, joka on inspiroinut laskijoita sukupolvien ajan. Jos olet intohimoinen lumilautailija ja etsit laudalta huippusuorituskykyä sekä vahvaa visuaalista ilmettä, Capita on merkki, johon kannattaa tutustua.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot