Lumilautakengät Shreddington Snow Verkkokaupassa - ThirtyTwo & Deeluxe

Lumilautakengät Shreddington Snow Verkkokaupassa - ThirtyTwo & Deeluxe

Lumilautakengät ovat olennainen osa jokaisen lautailijan varustusta, sillä ne tarjoavat tarvittavan tuen, mukavuuden ja hallittavuuden rinteissä. Shreddington Snow tarjoaa laajan valikoiman lumilautakenkiä kahdelta huippumerkiltä, ThirtyTwo ja Deeluxe. Tässä blogissa esittelemme kaikki saatavilla olevat mallit, niiden ominaisuudet ja materiaalit sekä tuotemerkkien ympäristöohjelmat. Saatavilla verkkokaupassamme ja suoraan myymälästämme.

ThirtyTwo Lumilautakengät

Miesten Kengät:

  1. ThirtyTwo TM-2: Phil Hansenin valinta, joka tunnetaan monipuolisuudestaan. Valmistettu kestävästä materiaalista, keskijäykkä (7/10) ja perinteinen nauhoitus.
  2. ThirtyTwo Lashed: Erittäin suosittu malli, joka tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja keskijäykän rakenteen (6/10). Varustettu Double BOA -järjestelmällä.
  3. ThirtyTwo Lashed Premium Spring Break: Sama erinomainen istuvuus kuin perinteisessä Lashed-mallissa, mutta päivitetty Performance Liner, Footbed ja Harness.
  4. ThirtyTwo STW Double BOA: Helppokäyttöinen ja mukava, sopii erityisesti aloittelijoille. Double BOA -järjestelmä tarjoaa nopean ja tarkan istuvuuden.

Naisten Kengät:

  1. ThirtyTwo TM-2 Women’s: Samat huippuominaisuudet kuin miesten TM-2, mutta suunniteltu erityisesti naisten jaloille. Keskijäykkä ja perinteinen nauhoitus.
  2. ThirtyTwo Lashed Women’s: Erittäin suosittu malli myös naisten keskuudessa, tarjoten mukavuuden ja suorituskyvyn täydellisen tasapainon. Double BOA -järjestelmä.
  3. ThirtyTwo STW BOA Women’s: Pehmeämpi rakenne ja helppo BOA-nauhoitusjärjestelmä, joka sopii hyvin aloittelijoille ja keskitason laskijoille.

Nuorten Kengät:

  1. ThirtyTwo Lashed Youth: Samat huippuominaisuudet kuin aikuisten Lashed-mallissa, mutta nuorten laskijoiden tarpeisiin mukautettuna. Double BOA -järjestelmä.
  2. ThirtyTwo STW BOA Youth: Kevyt ja helppokäyttöinen malli nuorille lautailijoille. BOA-nauhoitusjärjestelmä.

Lasten Kengät:

  1. ThirtyTwo Mini Lashed: Pienille lautailijoille suunniteltu malli, joka tarjoaa mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Perinteinen nauhoitus.
  2. ThirtyTwo Mini STW BOA: Helppo BOA-nauhoitusjärjestelmä, joka tekee näistä kengistä täydellisen valinnan lasten ensimmäisiin laskukokemuksiin.

Deeluxe Lumilautakengät

Miesten Kengät:

  1. Deeluxe ID: Tiimin suosikki, joka tarjoaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Varustettu Pro Flex -rakenteella ja Stage 3 -sisäkengällä.
  2. Deeluxe Deemon: Erittäin kestävä ja suorituskykyinen kenkä vapaalaskuun. Sidekick-teknologia ja Vibram-pohja.
  3. Deeluxe Ray Lara: Naisten malli, joka yhdistää mukavuuden ja suorituskyvyn. Performance Flex -rakenne ja Thermo Flex -sisäkenkä.

Naisten Kengät:

  1. Deeluxe ID Lara: Suunniteltu erityisesti naisten jaloille, tarjoamaan erinomaista mukavuutta ja suorituskykyä. Pro Flex -rakenne.
  2. Deeluxe Empire Lara: Vapaalaskuun suunniteltu malli, joka tarjoaa maksimaalisen hallinnan ja mukavuuden. Sidekick-teknologia ja Vibram-pohja.
  3. Deeluxe Ray Lara: Samat ominaisuudet kuin miesten mallissa, mutta naisten jaloille suunniteltu versio.

Nuorten Kengät:

  1. Deeluxe Rough Diamond: Nuorille laskijoille suunniteltu malli, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Rad F.I.T. -sisäkenkä ja BOA-nauhoitusjärjestelmä.
  2. Deeluxe Junior: Helppokäyttöinen ja mukava malli nuorille lautailijoille. Thermo Flex -sisäkenkä ja Power Strap -kiinnitys.

Lasten Kengät:

  1. Deeluxe Mini: Lasten ensimmäisiin laskukokemuksiin suunniteltu malli, joka tarjoaa mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Perinteinen nauhoitus.
  2. Deeluxe Mini Junior: Sama mukavuus ja helppokäyttöisyys kuin Mini-mallissa, mutta hieman suuremmille lapsille.

BOA, Double BOA ja Lashed - Mikä Eroaa?

  • BOA: BOA-nauhoitusjärjestelmä on nopea ja helppo tapa kiristää kengät. Se koostuu pyörästä, jota kääntämällä nauhat kiristyvät tasaisesti. Tämä järjestelmä on suosittu sen mukavuuden ja tarkkuuden vuoksi.
  • Double BOA: Double BOA -järjestelmässä on kaksi pyörää, yksi ylä- ja toinen alalähellä kenkää, jotka mahdollistavat tarkan ja mukautetun istuvuuden erikseen jalan ylä- ja alaosassa.
  • Lashed: Lashed on perinteinen nauhoitusjärjestelmä, joka tarjoaa klassisen tuntuman ja mahdollistaa tarkemman säädön manuaalisesti. Tämä järjestelmä on suosittu niiden keskuudessa, jotka pitävät perinteisestä tyylistä ja tuntevat olonsa mukavaksi perinteisten nauhojen kanssa.

Materiaalit ja Ympäristöohjelmat

ThirtyTwo ja Deeluxe panostavat kestävien ja korkealaatuisten materiaalien käyttöön. Kengät valmistetaan kestävästä nahasta, synteettisistä materiaaleista ja innovatiivisista vaimennusratkaisuista kuten Energy Foam -pehmusteista. Molemmat yritykset ovat sitoutuneet ympäristöystävällisiin tuotantoprosesseihin ja pyrkivät vähentämään hiilijalanjälkeään. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kierrätettävien materiaalien käyttöä ja energiatehokkaita tuotantomenetelmiä.

Tuotemerkkien Esittely

ThirtyTwo on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista lumilautakengistään. Brändi yhdistää uusimmat teknologiat ja tyylikkään muotoilun, mikä tekee heidän tuotteistaan suosittuja ympäri maailmaa. ThirtyTwo

tuotteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä maailman parhaiden lautailijoiden kanssa, jotta ne täyttäisivät vaativimmatkin odotukset.

 

Deeluxe on toinen huippumerkki, joka on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä ja mukavuutta lumilautailijoille. Deeluxe yhdistää vuosikymmenten kokemuksen uusimpiin teknologioihin ja tyylikkääseen muotoiluun, mikä tekee heidän kengistään luotettavan valinnan rinteille ja vuorille.

Hanki ThirtyTwo ja Deeluxe lumilautakengät nyt Shreddington Snow

verkkokaupasta tai suoraan myymälästä ja koe huippuluokan suorituskyky ja mukavuus jokaisella laskulla!

 

Lue seuraavaksi

Union Bindings - Lumilautasiteiden Huippua
Ilahu Snow Surfboards - Lumilautailun Uusi Ulottuvuus

Lisää lumilautailuun liittyviä blogeja

Katso kaikki blogit
Baggy Laskuhousut: Lumilautailijoiden Uusi Must-Have

Baggy Laskuhousut: Lumilautailijoiden Uusi Must-Have

Baggy laskuhousut ovat nousseet räjähdysmäisesti suosioon lumilautailijoiden keskuudessa. Trendin muutos tiukoista ja istuvista malleista kohti väljempiä ja rennompia housuja heijastaa lumilautail...

Lumilauta - Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lumilaudoista ja lumilautailusta Suomessa

Lumilauta - Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lumilaudoista ja lumilautailusta Suomessa

Lumilautailu on yksi suosituimmista talviurheilulajeista Suomessa, ja se tarjoaa mahtavia elämyksiä niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskijoille. Suomen monipuoliset laskettelukeskukset ja ...

Vaihtoehdot Jones Lumilaudoille: Split ja Puuterilumilaudoissa

Vaihtoehdot Jones Lumilaudoille: Split ja Puuterilumilaudoissa

Jos olet innokas vapaalaskija, joka nauttii syvästä puuterista ja hakee uusia haasteita splitboardingin parissa, tiedät kuinka tärkeää on valita oikeat välineet. Jones-lumilaudat ovat tunnettuja l...

Lumilautailu- ja Laskettelulasit Shreddington Snow Verkkokaupassa – Volcom ja Spectrumsports Laatua Talviurheiluun

Lumilautailu- ja Laskettelulasit Shreddington Snow Verkkokaupassa – Volcom ja Spectrumsports Laatua Talviurheiluun

Kun suunnittelet seuraavaa lumilautailu- tai laskettelureissua, oikeat varusteet ovat avainasemassa. Shreddington Snow -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia lumilautailu- ja las...

Lumilautasiteiden Diskit

Lumilautasiteiden Diskit

Lumilautasiteiden Diskit - Tärkeä Osa Laskukokemusta Lumilautasiteiden diskit ovat olennaisia komponentteja, joiden avulla siteet kiinnitetään lumilautaan. Ne mahdollistavat siteiden tukevan ja tu...

Lumilautojen Pituudet, Suositukset ja Erot Eri Mallien Välillä

Lumilautojen Pituudet, Suositukset ja Erot Eri Mallien Välillä

Lumilautailu on monipuolinen laji, joka vaatii oikeanlaisen laudan valinnan optimaalisen suorituskyvyn ja nautinnon saavuttamiseksi. Shreddington Snow tarjoaa laajan valikoiman lumilautoja eri käy...