Helsingin TOP 10 Skeittipaikat

Helsingin TOP 10 Skeittipaikat

Helsinki on skeittauksen ystävien paratiisi. Kaupungista löytyy monipuolisia skeittipaikkoja, jotka tarjoavat haasteita ja mahdollisuuksia kaiken tasoisille skeittaajille. Tässä ovat Helsingin kymmenen parasta skeittipaikkaa, joiden sijainnit löydät myös Google Maps -linkkien avulla.

1. Kalasataman Skeittipuisto

Kalasataman skeittipuisto on Helsingin suurin ja yksi suosituimmista skeittipaikoista. Puistosta löytyy erilaisia ramppeja, reilejä ja bowleja, jotka sopivat kaiken tasoisille skeittaajille.

2. Micropolis Skeittipuisto

Micropolis sijaitsee Suvilahdessa ja se on erityisesti street-skeittaajien suosiossa. Puistosta löytyy monipuolisia esteitä ja grindejä.

3. Tali Skatepark

Talissa sijaitseva skeittipuisto on täydellinen paikka aloittelijoille ja keskitason skeittaajille. Puistossa on paljon erilaisia ramppeja ja reilejä.

4. Kontulan Skeittihalli

Kontulan skeittihalli on erinomainen paikka talvikaudella tai sateisina päivinä. Hallista löytyy monipuolisesti sisäramppeja ja esteitä.

5. Arabianranta Skatepark

Arabianrannan skeittipuisto tarjoaa upean näkymän merelle ja monipuoliset skeittausmahdollisuudet. Puistosta löytyy muun muassa bowli ja useita ramppirakennelmia.

6. Eläintarhan Skeittiparkki

Eläintarhan skeittipuisto on yksi Helsingin vanhimmista skeittipaikoista, mutta se on edelleen suosittu skeittaajien keskuudessa. Puistossa on monipuolisesti erilaisia ramppeja ja esteitä.

7. Herttoniemen Skeittipuisto

Herttoniemen skeittipuisto on viihtyisä ja monipuolinen paikka skeittaukseen. Puistossa on useita ramppirakennelmia ja esteitä.

8. Roihuvuoren Skeittipuisto

Roihuvuoren skeittipuisto on pienempi, mutta erittäin monipuolinen. Puistosta löytyy ramppeja, reilejä ja erilaisia esteitä.

9. Oulunkylän Skeittipuisto

Oulunkylän skeittipuisto tarjoaa mukavan ympäristön skeittaukseen. Puistossa on useita erilaisia ramppeja ja esteitä, jotka sopivat kaiken tasoisille skeittaajille.

10. Laakson Skeittipuisto

Laakson skeittipuisto on erinomainen paikka rentoon skeittaukseen. Puistosta löytyy erilaisia ramppirakennelmia ja grindejä.

Helsingin skeittipaikat tarjoavat jokaiselle skeittaajalle jotakin. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari, näistä paikoista löydät varmasti itsellesi sopivan skeittauspaikan.

Lisää skeittaukseen liittyviä blogeja

Katso kaikki blogit
Skeittikauppa Helsingissä: Shreddington Snow - Kaikki Tarvittava Skeittaukseen

Skeittikauppa Helsingissä: Shreddington Snow - Kaikki Tarvittava Skeittaukseen

Helsingin vilkas katukulttuuri ja upeat skeittipaikat houkuttelevat skeittaajia läheltä ja kaukaa. Olitpa sitten aloitteleva skeittaaja tai kokenut konkari, oikeiden varusteiden merkitystä ei voi ...

Näin Valitset Oikean Skeittilaudan

Näin Valitset Oikean Skeittilaudan

Skeittaus on mahtava harrastus, joka tarjoaa sekä fyysistä haastetta että luovaa ilmaisua. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut skeittaaja, oikean skeittilaudan valitseminen on olennaista nautinn...

Parhaat Temput Skeittilaudalla

Parhaat Temput Skeittilaudalla

Skeittaus on urheilulaji, jossa yhdistyvät taito, rohkeus ja luovuus. Se on monelle elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja itsensä ilmaisemiseen. Jos olet juuri ...

Käytetyn Skeittilaudan Ostaminen – Mitä Tarkastaa ja Mistä Hankkia Varaosat

Käytetyn Skeittilaudan Ostaminen – Mitä Tarkastaa ja Mistä Hankkia Varaosat

Oletko kiinnostunut skeittauksesta, mutta budjetti ei veny uuteen lautaan? Käytetyn skeittilaudan hankinta voi olla loistava vaihtoehto aloittelijalle tai kokeneemmallekin skeittaajalle. Tässä art...

Tukholman Skeittiparatiisi – Parhaat Paikat ja Kulttuuri

Tukholman Skeittiparatiisi – Parhaat Paikat ja Kulttuuri

Tukholma, Ruotsin pääkaupunki, tunnetaan paitsi kauniista maisemistaan ja designistaan, myös vilkkaasta skeittikulttuuristaan. Kaupunki tarjoaa skeittaajille monipuolisia puistoja ja spotteja, jot...

Skeittaus Tallinnassa – Parhaat Paikat ja Vilkas Skeittikulttuuri

Skeittaus Tallinnassa – Parhaat Paikat ja Vilkas Skeittikulttuuri

Tallinna, Viron pääkaupunki, on viime vuosina noussut yhdeksi Itämeren alueen kiinnostavimmista skeittauskeskuksista. Kaupungin skeittikulttuuri on eläväinen, ja se tarjoaa erinomaisia skeittipaik...