Black friday 2023

ALE

Black Friday Tarjoukset 2023

Tervetuloa Shreddington Snow’n Black Friday tarjoussivulle! Tämä on se paikka, josta löydät uskomattomia tarjouksia ja alennuksia lumilautailun varusteista ja vaatteista. Merkitse päivä kalenteriisi, sillä tämä on vuoden suurin alennusmyyntitapahtuma, jota et halua missata!

Ei tarvitse odottaa Black Fridayta löytääksesi huipputarjouksia. Olemme jo nyt julkaissut muutamia uskomattomia alennuksia valikoiduille tuotteille. Käy tutustumassa ennakkotarjouksiimme ja tee löytöjä jo tänään!

Jännitys tiivistyy, kun Black Friday lähenee! Perjantaina, 24. marraskuuta, tämä sivu täyttyy vuoden parhaista lumilautailuun liittyvistä tarjouksista ja alennuksista. Löydät kaikki suosikkibrändisi huippualennuksin: lumilaudat, lumilautailutakit, -housut, kypärät, suojalasit, ja paljon muuta! Ole valmis päivittämään lumilautailuvarusteesi ja -vaatteesi huippuedulliseen hintaan.

Ilmoittaudu uutiskirjeeseen ja ole ensimmäisten joukossa saamassa eksklusiivisia Black Friday -tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Älä missaa mahdollisuutta säästää suuresti tänä Black Fridayna!

Älä anna näiden uskomattomien tarjousten livahtaa käsistäsi. Täytä ostoskoriisi nyt ja varmista, että olet valmis rinteisiin tulevalla kaudella. Nähdään Shreddington Snow’ssa – lumilautailun erikoiskaupassa, joka palvelee sinua sydämellä ja asiantuntemuksella!

Miksi ostaa meiltä?

  • Laaja valikoima lumilautailun tuotteita
  • Vain parhaat ja luotetuimmat brändit
  • Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu
  • Nopea ja ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille
  • Helppo palautus ja vaihto

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot