BOA-kiinnitys ja takuu

BOA-kiinnitys lumilautakengissä

BOA FIT

BOA-kiinnitysjärjestelmä on mullistanut lumilautakenkien markkinat tarjoamalla intuitiivisen, nopean ja luotettavan tavan säätää kenkiä. Shreddington Snow on ylpeä tarjotessaan lukuisia kenkiä, jotka hyödyntävät tätä huipputeknologiaa. Mutta mitä BOA oikeastaan on, ja mikä on BOA:n tarjoama takuu?

BOA: Nopea, yksinkertainen, tehokas

BOA-järjestelmässä on pyörivä kiekko, joka kiristää ja löysää teräsvaijeria lumilautakengän ympäri. Tämä mahdollistaa tarkan ja tasaisen kiristyksen koko jalan ympärille. Yhdellä kädellä, jopa hanskat kädessä, voit säätää kenkäsi sopiviksi muutamassa sekunnissa.

BOA:n takuu: Luottamus jokaiseen kierrokseen

BOA on niin varma tekniikastaan, että he tarjoavat teollisuuden johtavan takuun. Jos BOA-järjestelmäsi hajoaa normaalissa käytössä, BOA korjaa tai korvaa sen maksutta. Tämä kuvastaa heidän sitoutumistaan tuotteen laatuun ja loppukäyttäjän tyytyväisyyteen.

BOA:n varaosapaketti: Valmiina kaikkiin tilanteisiin

Vaikka BOA-kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu olemaan äärimmäisen kestävä, yllättäviä tilanteita voi silti ilmetä. BOA on ottanut tämän huomioon tarjoamalla varaosapaketin, joka sisältää kaikki tarvittavat osat kiinnitysjärjestelmän korjaamiseen. Paketti on pienikokoinen ja helppo kuljettaa, joten voit pitää sen mukana varmuuden vuoksi. Ja mikä parasta, BOA myy näitä varaosapaketteja suoraan verkkosivuillaan, jolloin olet vain muutaman klikkauksen päässä ratkaisusta.

Yhteenveto

BOA-kiinnitysjärjestelmä on osoittautunut yhdeksi markkinoiden luotettavimmista ja tehokkaimmista lumilautakenkien kiinnitysratkaisuista. Shreddington Snow on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen BOA-kenkiä ja tukee täysin BOA:n takuuta ja varaosapalvelua. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen kerta rinteessä tai tuhannes lasku, voit luottaa siihen, että BOA pitää sinut tiukasti kiinni ja valmiina seuraavaan seikkailuun.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot