Capita D.O.A. eli "Defenders of Awesome" 2024 lumilauta

Esittely

Capita D.O.A. eli "Defenders of Awesome" 2024 lumilauta

Capita D.O.A. eli "Defenders of Awesome" on nimi, joka kertoo jo paljon lumilaudan ominaisuuksista. Kyseessä ei ole mikä tahansa lumilauta, vaan yksi Capitan lippulaivatuotteista, joka on tunnettu ympäri maailmaa sen monipuolisuuden ja suorituskyvyn ansiosta.

D.O.A. on all-mountain lumilauta, mikä tarkoittaa, että se sopii niin rinteeseen, puuteriin kuin parkkiinkin. Sen twin-muotoinen design mahdollistaa sujuvan laskun molemmissa suunnissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan myös freestyle-laskijoille. Lauta on varustettu hybridikammioilla, jotka yhdistävät parhaat puolet sekä camberista että rockerista. Tämän ansiosta D.O.A. tarjoaa erinomaisen popin, mutta samalla se on anteeksiantava ja leikkisä.

Capita on käyttänyt D.O.A. lumilaudassa FSC-hyväksyttyä puuydintä, joka antaa laudalle sen elinvoimaisen joustavuuden ja kestävyyden. Lisäksi sen sivut on varustettu teräksellä, joka takaa tarkan ja voimakkaan reunakontrollin jopa jäisimmissä olosuhteissa.

Hanki omasi Shreddington Snow'sta

Jos tunnet itsesi jo vakuuttuneeksi tai haluat päästä testaamaan Capita D.O.A.:n ominaisuuksia itse, on paras paikka hankkia tämä lumilauta Shreddington Snow. Voit selata valikoimaa heidän verkkokaupassaan tai, jos olet Helsingin alueella, suunnata suoraan heidän myymäläänsä.

Lyhyesti sanottuna, Capita edustaa lumilautailun tulevaisuutta. Se yhdistää kestävät arvot, innovatiivisen suunnittelun ja yhteisöllisyyden tavalla, joka on inspiroinut laskijoita sukupolvien ajan. Jos olet intohimoinen lumilautailija ja etsit laudalta huippusuorituskykyä sekä vahvaa visuaalista ilmettä, Capita on merkki, johon kannattaa tutustua.

Capita D.O.A. on lumilauta, joka on suunniteltu laskijoille, jotka haluavat yhden laudan, joka selviää kaikista olosuhteista. Sen monipuolisuus ja huippuluokan suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisille laskijoille. Ja kun olet valmis tekemään hankinnan, Shreddington Snow on paikka, josta löydät parhaan asiantuntemuksen ja palvelun.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot