CRAB GRAB

Valmistajien esittelyt

CRAB GRAB

Olemme kahden paikan brändi, joka löytyy samanaikaisesti Bendistä, Oregonista ja Venturasta, Kaliforniasta. Tämä ilmiö mahdollistaa samanaikaisen tutkimusmatkan Luoteis-jauheeseen, talviaaltoihin ja kesään Mt. Hoodilla. Pyrimme tekemään maailman parhaat pidon tuotteet ja maagiset rukkaset, samalla kun nautimme joka minuutista tämän yrityksen/liikkeen/jutun, jota kutsumme Crab Grabiksi, pyörittämisestä. Rakastamme sitä, mitä teemme, ja kiitämme tuestasi!

Vuonna 2010, kun pyöritin HCSC:tä, halusin tehdä tuotteen, joka inspiroi laskijoita ikään kuin “keskittymään uudelleen” lumilautatempuihin tyylillä. Päivät, jolloin todella ainutlaatuinen kaappaaminen jotenkin korvattiin vain mute-kaappauksella ja spin-corkingilla kunnes laskeudut; siitä tulivat alkuperäiset Grab Rail -kiskomme. Niiden näkeminen laudallasi on hieno muistutus siitä, kuinka hämmästyttävältä yksinkertainen poked out -kaappaus voi tuntua. Muut traktiotyyppiset jutut olivat tämän luonnollinen jatkumo, joten Scott Stevens ja Jesse Burtner tulivat ensimmäisiksi kahdeksi tiimilaskijaksemme. Vietimme kaikki kesämme Mt. Hoodilla, ja brändi ja tuotteet syntyivät tästä ympäristöstä. Kesään 2011 mennessä meillä oli ensimmäiset prototyyppimme, ja loppu on historiaa. Tai ainakin se tulee olemaan jonain päivänä.

Crab Grab uskoo että modernin ammattilumilautailun taso on niin vaikea suhteuttaa useimmille ihmisille. On ehdottoman uskomatonta, mihin asioita on edistytty, ja on hauskaa katsella, mutta on erittäin vaikea matkia. Et todellakaan mene paikalliselle vuorellesi ja tee kolmoiskorkkeja, mutta muutaman jalan ilmassa hyppääminen kumpareesta ja lumilaudan kaappaaminen on järkevää kenelle tahansa. Rakastan sitä, että Crab Grab voi inspiroida uusia ja vanhoja lumilautailijoita nauttimaan yksinkertaisesta, tyylikkäästä, luovasta hauskasta, joka on lumilautailun perusta.

Olemme erittäin onnekkaita, että niin monet uskomattomat laskijat tukevat brändiämme. Joka kerta, kun näen Crab Grabia jonkun laudalla, tai rukkasiamme heidän käsissään, tunnen itseni niin kunnioitetuksi ja onnekkaaksi. Toimivien tuotteiden valmistamisen lisäksi uskon, että traktio on niin pieni kategoria useimmille suuremmille brändeille, että siitä tulee inhottava jälkiajatus. Vuosien varrella termi "stomp pad" itse tuli synonyymiksi jollekin huonolle, jonka näkisit vuokralaudalla, eikä kukaan käyttänyt niitä enää. Nykyään tarjoamme hyvin suunnitellun valikoiman ja laskijat kokevat jälleen hyvin suunnitellun traktion hyödyt.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot