Tervetuloa Shreddington Surf verkkokauppaan

Kesä ja Surffaus - PUKAS SURF

Tarjoamme lumilautojen lisäksi surffaukseen kaiken tarpeellisen ja samoilla maksutavoilla

Esittely

PUKAS SURF

Espanjasta, Baskimaan rannikolta kotoisin oleva Pukas Surf on ollut olennainen osa surffauksen maisemaa vuodesta 1973. Perustajansa, perheenjäsenten innolla ja intohimolla ajamana, Pukas on kasvanut paikallisesta työpajasta kansainväliseksi ikoniksi surffilautateollisuudessa.

Käsityötaito & Laatu

Pukaksen maine perustuu sen huippuluokan käsityöhön. Jokainen lauta valmistetaan huolella, yhdistäen perinteisiä tekniikoita moderniin suunnitteluun, varmistaen, että jokainen surffaaja saa parhaan mahdollisen kumppanin aalloille.

Innovaatio & Suunnittelu

Pukas ei ole koskaan pelännyt uudistaa. He ovat olleet jatkuvasti eturintamassa laudan suunnittelussa ja innovaatiossa, mikä on tuonut heille lukuisia palkintoja ja tunnustuksia.

Team Riders & Vaikutus

Monet huippuluokan surffaajat, kuten Aritz Aranburu, ovat valinneet Pukaksen laudat, mikä todistaa niiden suorituskyvyn maailman suurimmissa aalloissa.

Kulttuuri & Perintö

Pukaksen sydän ja sielu ovat Baskimaassa, ja tämä kulttuuri ja ylpeys heijastuvat kaikessa, mitä he tekevät. Heidän perintönsä on vahvasti sidoksissa Euroopan surffauksen kasvuun ja kehitykseen.

Ympäristötietoisuus

Tietoisena maailmanlaajuisista ympäristöhaasteista, Pukas on sitoutunut kestävyyteen, pyrkien vähentämään jalanjälkeään ja edistämään kestäviä valmistusmenetelmiä.

Globaali Läsnäolo

Vaikka Pukaksen juuret ovat Espanjassa, heidän lautojaan löytyy rannoilta ympäri maailmaa. Brändin omistautuminen laatuun, innovaatioon ja surffaajayhteisölle on tuonut sille kansainvälisen maineen ja arvostuksen.

Kaiken kaikkiaan, Pukas Surf on enemmän kuin pelkkä surffilautavalmistaja; se on elämäntapa, kulttuuri ja yhteisö. Heidän vuosikymmenten kokemuksensa ja intohimonsa ovat tehneet heistä yhden surffauksen todellisista pioneereista, ja heidän tarinansa jatkuu edelleen.