SPRINGBREAK

Valmistajien esittelyt

SPRINGBREAK

Springbreak Snowboards edustaa lumilautailun luovaa ja eksperimentaalista siipeä. Perustettu taiteilija Corey Smithin visiolla, Springbreakin alkujuuret ovat pienimuotoisissa, käsin tehdyissä prototyypeissä, jotka rikkoivat perinteisiä käsityksiä lumilaudan muotoilusta ja toiminnallisuudesta.

Tämä lumilautailuprojekti sai alkunsa yksinkertaisesta halusta tutkia ja leikkiä lautojen muodoilla, yhdistäen samalla taiteen ja lumilautailun. Kukin Springbreakin lauta on kuin liikkuva taideteos, joka kertoo tarinan sekä visuaalisella suunnittelullaan että sillä, miten se liikkuu lumessa.

Springbreak lumilaudat

Capita Snowboarding, yksi alan johtavista lautavalmistajista, huomasi Springbreakin innovaation ja ainutlaatuisuuden ja päätti yhdistää voimansa Smithin kanssa. Yhteistyönsä ansiosta Springbreakin uniikit laudat ovat nyt saatavilla laajemmalle yleisölle, mutta ne säilyttävät edelleen alkuperäisen käsityöläishenkensä.

Springbreakin lumilaudat ovat erityisesti tunnettuja suurista noseistaan ja ainutlaatuisista leikkauksistaan, jotka tarjoavat erinomaisen kelluvuuden syvässä lumessa. Laudat on suunniteltu antamaan laskijalle mahdollisuuden kokea lumilautailu uudella ja erilaisella tavalla, ja ne rohkaisevat kokeilemaan uusia linjoja ja tyylejä rinteessä.

Kestävyys on myös keskeinen osa Springbreakin filosofiaa. Yhdessä Capitan kanssa he ovat ottaneet käyttöön ympäristöystävällisiä valmistusprosesseja ja materiaaleja, kuten kierrätettyä lasikuitua ja uudelleenkäytettävää laudan ydinmateriaalia.

Yhteenvetona, Spring Break Snowboards on paljon enemmän kuin vain lumilautamerkki. Se on liike ja kulttuurinen ilmiö, joka yhdistää taiteen, käsin tekemisen ja lumilautailun intohimon. Sen perustaja Corey Smith ja Capita Snowboarding ovat yhdessä luoneet jotain erityistä lumilautailuyhteisölle, jotain, joka inspiroi ja laajentaa käsitystämme siitä, mitä lumilautailu voi olla.

Shreddington Snow lumilautamerkit

Capita lumilaudatBataleon lumilaudatKorua lumilaudatThirtyTwo lumilautamonot