Lumilautailun erikoisliike Helsingissä - Shreddington Snow

Lumilautailua 30 -vuoden kokemuksella

Shreddington Snow on kotimainen lumilautailuun sekä surffaukseen erikoistunut yritys. Yrittäjät ja kaikki työntekijät ovat pitkän linjan lumilautailijoita.

Omien kokemuksien kautta varastoon

Kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet on valittu huolella. Lumilautojen valmistajia löytyy maailmalta satoja. Osa tehdään koneellisesti ja toiset käsin. Laaja mallistomme takaa sen että löydämme yhdessä kaikille laudan harrastustasosta ja laskukohteesta riippumatta.

Asiantuntijuus ja kokemukset apunasi

Lumilautailuvälineiden hankinta on nykyään erittäin helppoa. Vaikeaksi asian kuitenkin tekee tiedon osittainen puute tai päällekkäiset faktat. Vaikka verkkokaupastamme löytyy valmiita kokonaisuuksia, pyrimme silti auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivat välineet.

Osta verkosta, tilaa kotiin tai nouda myymälästämme

Tarjoamme asiakkaillemme useita tapoja hankkia lumilautailuun liittyviä tuotteita. Voit tilata suoraan verkkokaupastamme kotiin tai lähimpään Postiin. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa tuote verkkokaupassa ja noutaa myymälästämme ostoksesi.

 

 

Uusi myymälämme avataan lokakuun alussa. 

 

Asiakaspalvelu: joni(at)whatnotagency.fi


Snowboards, bindings, boots and whatnot. Wetsuits, boards and other surf equipment. Friendly service, fast and safe shipping. Customer contact: Joni(at)whatnotagency.fi